Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Supportgroep

De Supportgroep, speciaal voor topondernemers uit Twente

Net als elke andere professionele voetbalclub, kan ook FC Twente niet zonder de onvoorwaardelijke steun van sponsoren. Aan de top van de sponsorpiramide staat de FC Twente Supportgroep.

Supportgroep%207

Select

De FC Twente Supportgroep is een selecte groep topondernemers uit het Twentse bedrijfsleven, die zorgt voor een gezonde financiële basis van de voetbalclub. Deze ondernemers dragen hun steentje bij aan de ontwikkeling van Twente als regio én FC Twente in het bijzonder. Ze staan aan de basis van het succes van FC Twente.

Privileges

De FC Twente Supportgroep onderscheidt zich door haar uitermate exclusieve karakter. Leden van de FC Twente Supportgroep hebben met recht een streepje voor. Hun privileges bestaan bijvoorbeeld uit een luxe ingerichte loge met materialen en meubilair van hoogwaardige kwaliteit, die een verblijf in De Grolsch Veste uitermate aangenaam en comfortabel maken. Maar daar blijft het niet bij.

Behalve een fantastische accommodatie is er volop ruimte voor business-to-business, topdienstverlening en exclusieve bijeenkomsten voor DGA’ers, in het bijzijn van partners. Deze cruciale elementen voor het zakendoen maken het lidmaatschap van de FC Twente Supportgroep heel bijzonder en uiterst waardevol. FC Twente staat ervoor garant dat al deze privileges op topniveau worden verstrekt.

Luxe loge

Tijdens thuiswedstrijden is de toegang tot de FC Twente Supportgroep Loge uitsluitend voorbehouden aan de Raad van Commissarissen, de directie, het stichtingsbestuur en aan FC Twente Supportgroep-leden categorie I en II en hun partners. Tijdens de wedstrijd nemen leden van categorie II plaats op tribunestoelen van hun eigen skybox. De luxe catering en consumpties in de loge zijn inclusief. Op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid wordt een beperkt introducébeleid gevoerd, waarbij het niveau en het karakter van de FC Twente Supportgroep in acht worden genomen. Het gebruik van de luxe FC Twente Supportgroep Loge op niet-wedstrijddagen is uitsluitend een privilege voor leden van de FC Twente Supportgroep.

Meet the best

Het besloten en exclusieve karakter van de FC Twente Supportgroep blijkt ook uit het feit dat er voor leden bijzondere ontmoetingen en activiteiten worden georganiseerd, zowel op wedstrijddagen als niet-wedstrijddagen. Hoogtepunt vormt de buitenlandse (voetbal)trip, die jaarlijks wordt georganiseerd.

Ballotage

Ter bewaking van de kwaliteit en het niveau van de FC Twente Supportgroep is een ballotagecommissie aangesteld. Deze commissie ziet erop toe, dat de FC Twente Supportgroep haar bijzondere karakter en status behoudt. Niet voor niets is het de meest exclusieve businessclub van Twente!

Place to be

Het aspect business-to-business heeft grote betekenis én een groot bereik binnen de club. Het lidmaatschap van de FC Twente Supportgroep opent de deuren naar alle sponsorgeledingen én de bestuurskamer. Hierdoor wordt een interessant businessplatform aangeboden. Voetbal en zaken doen blijft een heel aangename, maar vooral ook uiterst succesvolle combinatie. Topsporters en topondernemers kennen immers dezelfde drijfveren: passie en prestatie. FC Twente heeft zich in de loop der jaren dan ook ontpopt tot ‘place to be’ voor het Twentse bedrijfsleven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul hieronder uw gegevens in en onze sponsormanager Marco Behrens neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Supportgroep

Via dit formulier kunt u informatie aanvragen voor de Supportgroep. 
*= verplicht.