Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business FC Twente - Ajax

Op zondag 1 december speelt FC Twente de thuiswedstrijd tegen Ajax. Om 12.15 uur wordt er afgetrapt in een uitverkocht De Grolsch Veste. Bij voorbaat lijkt dit een lastige opdracht te worden voor FC Twente, maar niets in onmogelijk en er liggen zeker kansen voor onze ploeg. Bent u er ook bij? In de business ruimtes van het stadion zijn rondom de wedstrijd diverse activiteiten.

 j5a1173%20%281%29

Wedstrijd- en Balsponsor 

De wedstrijdsponsor bij FC Twente - Ajax is Pure Energie. De balsponsoren van de middag zijn Kuipers Logistics en KienhuisHoving Advocaten en Notarissen.

Heerlijke aftrap in Bistro de Veste

Op de wedstrijddag staan onze koks weer voor u klaar om u culinair in de watten te leggen en wacht er een heerlijk buffet op u in Bistro de Veste. Verscheidene warme en koude gerechten worden a.s. zondag voor de wedstrijd FC Twente - Ajax vanaf 10.45 uur voor u geserveerd. Het betreft een all-in formule waarbij de binnenlands gedistilleerde dranken zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd. Het laagdrempelige karakter, de uitstekende gerechten en de informele sfeer maken het tot een perfecte basis voor een samenzijn met vrienden, familie, collega's of met uw zakenrelaties.

MEER INFORMATIE & RESERVEREN   

De 3e helft

Na de wedstrijd FC Twente - Ajax treedt Martin Ankone op in de TOS lounge. Bij de Gouden Talenten zorgt Mattijs van de Ven voor entertainment, DJ Erwin in de Hatrans Café staat en DJ Miss More in de Hatrans Lounge.

Foto's FC Twente Gala

Op zaterdag 23 november vond het FC Twente Gala plaats. Alle sponsoren van FC Twente waren van harte welkom voor dit rode gala. Het was een memorabele avond waarbij iedere sponsor met een rood hart in de watten werd gelegd. Unieke en culinaire gerechten, spectaculaire entertainment en overheerlijke drankjes.. Aan alles werd gedacht. Een impressie is bovenaan de pagina zichtbaar.

Voetbalforum

Bij de topwedstrijd FC Twente - Ajax kijken we samen met diverse coryfeeën uit de voetbalwereld vooruit op de wedstrijd tijdens een uitverkocht Voetbalforum. Onder begeleiding van journalist Eddy van der Ley, blikken de coryfeeën terug op hun successen en beantwoorden zij uw vragen.

Wilt u ook eens het Voetbalforum bijwonen? Zorg dan dat u vast uw plek reserveert voor FC Twente - Feyenoord op zondag 3 mei 2020.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Bent u er zondag 1 december bij in De Grolsch Veste?

Aanstaande zondag is De Grolsch Veste uitverkocht, zowel op supporters- als businessniveau. In en rondom het stadion wordt enorme drukte verwacht, wij willen u daarom vragen om op tijd naar het stadion te komen.

Om de toegang tot de Hatrans Plaza in de rust- en na afloop van de wedstrijd soepel te laten verlopen, worden er zondag bij de opgang naar de hoofdtribune polsbandjes uitgedeeld. Deze polsbandjes zijn in de rust- en na afloop van de wedstrijd het bewijs van toegang tot de Hatrans Plaza. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Daarnaast kunt u uw kaarten, wanneer u in het bezit bent van een business membercard, aanschaffen via commercie@fctwente.nl. Heeft u geen business membercard? Bestel deze dan direct en krijg twee business kaarten cadeau!

Als TOS-lid, Gouden Talenten lid of Pegasus member uw gratis kaarten afnemen? Dat kan hier, u dient hiervoor in te loggen. Heeft u verder nog vragen over de wedstrijdkaarten deze kunt u stellen aan commercie@fctwente.nl.