Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business FC Twente - FC Emmen

Op vrijdag 25 oktober speelt FC Twente de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt in De Grolsch Veste. In de business ruimtes van het stadion zijn rondom de wedstrijd diverse activiteiten. 

Het is voor het eerst dat de Tukkers het op Eredivisieniveau opnemen tegen de Emmenaren. FC Twente staat na tien wedstrijden op de twaalfde plek in de Eredivisie met 12 punten. FC Emmen vult met tien punten de veertiende plek in. Na vier verloren wedstrijden op rij strijdt onze selectie vrijdag weer voor de eerste drie punten sinds lange tijd. Steunen jullie FC Twente naar de overwinning?

 j5a1173

Heerlijke aftrap in Bistro de Veste

Op de wedstrijddag staan onze koks weer voor u klaar om u culinair in de watten te leggen en wacht er een heerlijk buffet op u in Bistro de Veste. Verscheidene warme en koude gerechten worden vanaf 18.00 uur voor u geserveerd. Het betreft een all-in formule waarbij de binnenlands gedistilleerde dranken zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd. Het laagdrempelige karakter, de uitstekende gerechten en de informele sfeer maken het tot een perfecte basis voor een samenzijn met vrienden, familie, collega's of met uw zakenrelaties.

MEER INFORMATIE & RESERVEREN 
 

De 3e helft

Na de wedstrijd FC Twente - FC Emmen treedt zanger Gert Valk op in de TOS lounge. De TOS snack is een heerlijk stamppotje van zoete aardappel met rundersukade en notencrunch. Bij de Gouden Talenten zorgt zangeres Merel voor entertainment, in de Hatrans Lounge draait DJ DOS Amigos en in het Hatrans Caf√© staat DJ Miss More.
 

Wedstrijd- en balsponsor

De wedstrijdsponsor bij FC Twente - FC Emmen is Hekwerk Online. De balsponsor van de avond is Beljon Westerterp.
 

Bent u er vrijdag 25 oktober bij in De Grolsch Veste?

U kunt uw kaarten, wanneer u in het bezit bent van een business membercard, aanschaffen via commercie@fctwente.nl. Heeft u geen business membercard? Bestel deze dan direct en krijg twee business kaarten cadeau!

Als TOS-lid, Gouden Talenten lid of Pegasus member uw gratis kaarten afnemen? Dat kan hier, u dient hiervoor in te loggen. Heeft u verder nog vragen over de wedstrijdkaarten deze kunt u stellen aan commercie@fctwente.nl.