Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business FC Twente - Heracles

De Twentse derby is terug! Vrijdag 20 september ontvangt FC Twente om 20.00 uur Heracles Almelo in De Grolsch Veste. Zet FC Twente die avond haar successenreeks voort? In de diverse Business ruimtes van het stadion zijn rondom de wedstrijd diverse activiteiten.

 j5a1173

Heerlijke aftrap in Bistro de Veste

Op de wedstrijddag staan onze koks weer voor u klaar om u culinair in de watten te leggen en wacht er een heerlijk buffet op u in Bistro de Veste. Verscheidene warme en koude gerechten worden vanaf 18.00 uur voor u geserveerd. Het laagdrempelige karakter, de uitstekende gerechten en de informele sfeer maken het tot een perfecte basis voor een samenzijn met vrienden, familie, collega's of met uw zakenrelaties.


MEER INFORMATIE & RESERVEREN 

De 3e helft

DJ Nick Faulhaber draait tijdens de derde helft en AySay zorgt voor een verlichte dansvloer. Verdere entertainment: Zanger Ben Valkenburg treedt op bij de Gouden Talenten, DJ Erwin in de Hatrans Lounge en DJ Miss More in Hatrans Café.
  

Wedstrijd- en balsponsor

De wedstrijdsponsor is Huiskes-Kokkeler. De balsponsor van de avond is Hein Heun Sloopwerken B.V.

Voetbalforum

Wilt u FC Twente - Heracles op een speciale manier beleven? Blik dan samen met diverse coryfeeën uit de voetbalwereld vooruit op de wedstrijd en stel zelf een vraag. Onder begeleiding van journalist Eddy van der Ley, blikken de coryfeeën terug op hun successen. Daarnaast kijken we samen vooruit op de te spelen wedstrijd. Gastsprekers: Simon Cziommer, Tim Gilissen en Robert Schilder.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE


Bent u er vrijdag 20 september bij in De Grolsch Veste?

U kunt uw kaarten, wanneer u in het bezit bent van een business membercard, aanschaffen via commercie@fctwente.nl. Heeft u geen business membercard? Bestel deze dan direct en krijg twee business kaarten cadeau!

Als TOS-lid, Gouden Talenten lid of Pegasus member uw gratis kaarten afnemen? Dat kan hier, u dient hiervoor in te loggen. Heeft u verder nog vragen over de wedstrijdkaarten deze kunt u stellen aan commercie@fctwente.nl.