Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business FC Twente - PEC Zwolle

Op zondag 10 november speelt FC Twente een belangrijke thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt in De Grolsch Veste. Bij winst loopt het gat tussen FC Twente en PEC Zwolle op tot acht punten. In de business ruimtes van het stadion zijn rondom de wedstrijd diverse activiteiten.

 j5a1173%20%281%29

Wedstrijd- en balsponsor 

De wedstrijdsponsor bij FC Twente - PEC Zwolle is SWITCH. De balsponsor van de avond is 1Alert Flexgroup.

         

Heerlijke aftrap in Bistro de Veste

Op de wedstrijddag staan onze koks weer voor u klaar om u culinair in de watten te leggen en wacht er een heerlijk buffet op u in Bistro de Veste. Verscheidene warme en koude gerechten worden a.s. zondag voor de wedstrijd FC Twente - PEC Zwolle vanaf 13.00 uur voor u geserveerd. Het betreft een all-in formule waarbij de binnenlands gedistilleerde dranken zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd. Het laagdrempelige karakter, de uitstekende gerechten en de informele sfeer maken het tot een perfecte basis voor een samenzijn met vrienden, familie, collega's of met uw zakenrelaties.

MEER INFORMATIE & RESERVEREN   

De 3e helft

Na de wedstrijd FC Twente - PEC Zwolle treedt Le Freak op in de TOS lounge. De TOS snack wordt verzorgd door Patricks Kaasboetiek. Bij de Gouden Talenten zorgt Skandal voor entertainment en in de Hatrans Lounge staat zanger Marcel Mengerink.

FC Twente Gala

Op zaterdag 23 november wordt het FC Twente Gala georganiseerd. Alle sponsoren van FC Twente zijn van harte welkom voor dit rode gala. Het belooft een memorabele avond te worden waarbij iedere sponsor met een rood hart in de watten wordt gelegd. Aan alles is gedacht; er worden unieke en culinaire gerechten geserveerd, er is entertainment aanwezig waar de vonken vanaf spatten en de barmedewerkers zorgen voor overheerlijke drankjes. Van dit spektakel kunt u samen met uw introducé genieten. Kortom een avond waar heel Twente nog lang over napraat.


Meer informatie & aanmelden


Bent u er zondag 10 november bij in De Grolsch Veste?

U kunt uw kaarten, wanneer u in het bezit bent van een business membercard, aanschaffen via commercie@fctwente.nl. Heeft u geen business membercard? Bestel deze dan direct en krijg twee business kaarten cadeau!

Als TOS-lid, Gouden Talenten lid of Pegasus member uw gratis kaarten afnemen? Dat kan hier, u dient hiervoor in te loggen. Heeft u verder nog vragen over de wedstrijdkaarten deze kunt u stellen aan commercie@fctwente.nl.