Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business FC Twente - Vitesse

Op zaterdag 14 december speelt FC Twente de laatste thuiswedstrijd van de eerste competitiehelft tegen Vitesse. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt in De Grolsch Veste. Na het verlies van Vitesse tegen sc Heerenveen twee weken geleden, besloot coach Sloetski op te stappen bij de Arnhemmers. De club besloot Joseph Oosting aan te stellen als de tijdelijke vervanger. Vitesse spelers Bazoer en Bero pakten beide hun vijfde gele kaart van het seizoen waardoor ze zaterdag zijn geschorst. Maakt FC Twente hier gebruik van? Wees er ook bij! In de business ruimtes van het stadion zijn rondom de wedstrijd diverse activiteiten.

Fctwente gala2019 socialmedia 150

Wedstrijd- en balsponsor 

De wedstrijdsponsor bij FC Twente - Vitesse is Dasko Koel- en Vriestransporten. De balsponsor van de avond is Bravo Beveiliging.

 

Heerlijke aftrap in Bistro de Veste

Op de wedstrijddag staan onze koks weer voor u klaar om u culinair in de watten te leggen en wacht er een heerlijk buffet op u in Bistro de Veste. Verscheidene warme en koude gerechten worden a.s. zondag voor de wedstrijd FC Twente - Vitesse vanaf 18.45 uur voor u geserveerd. Het betreft een all-in formule waarbij de binnenlands gedistilleerde dranken zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd. Het laagdrempelige karakter, de uitstekende gerechten en de informele sfeer maken het tot een perfecte basis voor een samenzijn met vrienden, familie, collega's of met uw zakenrelaties.

MEER INFORMATIE & RESERVEREN   

De 3e helft

Na de wedstrijd FC Twente - Vitesse treedt DJ Nick Faulhaber op in de TOS lounge. De TOS snack is een broodje kip met tomaten relish, mogelijk gemaakt door Meeting & Events. Bij de Gouden Talenten zorgt Band Proost! voor entertainment, in de Hatrans Lounge staat DJ Charly Smith*. Soundstation & DJ Oene Loonstra zorgen voor de hits in het Hatrans Café.

*Aangeboden door Hatrans Logistics – Gerard van Hal.

Bent u er zaterdag 14 december bij in De Grolsch Veste?

U kunt uw kaarten, wanneer u in het bezit bent van een business membercard, aanschaffen via commercie@fctwente.nl. Heeft u geen business membercard? Bestel deze dan direct en krijg twee business kaarten cadeau!

Als TOS-lid, Gouden Talenten lid of Pegasus member uw gratis kaarten afnemen? Dat kan hier, u dient hiervoor in te loggen. Heeft u verder nog vragen over de wedstrijdkaarten deze kunt u stellen aan commercie@fctwente.nl.

Voetbalforum

Bij de bekerwedstrijd FC Twente - Go Ahead Eagles op dinsdag 17 januari 2020 kijken we samen met diverse coryfeeën uit de voetbalwereld vooruit op de wedstrijd tijdens het Voetbalforum. Onder begeleiding van journalist Eddy van der Ley, blikken de coryfeeën daarnaast terug op hun successen en beantwoorden zij uw vragen. Wilt u dit Voetbalforum ook bijwonen? Reserveer dan nu uw plek.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE