Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business FC Twente - Willem II

Na twee uitwedstrijden en een interlandweek wordt er zaterdag weer gespeeld in De Grolsch Veste! Op een gloednieuw veld speelt FC Twente om 19.45 uur tegen Willem II. In de business ruimtes van het stadion zijn rondom de wedstrijd diverse activiteiten.

 j5a1173

Heerlijke aftrap in Bistro de Veste

Op de wedstrijddag staan onze koks weer voor u klaar om u culinair in de watten te leggen en wacht er een heerlijk buffet op u in Bistro de Veste. Verscheidene warme en koude gerechten worden vanaf 17.45 uur voor u geserveerd. Het betreft een all-in formule waarbij de binnenlands gedistilleerde dranken zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd. Het laagdrempelige karakter, de uitstekende gerechten en de informele sfeer maken het tot een perfecte basis voor een samenzijn met vrienden, familie, collega's of met uw zakenrelaties.

MEER INFORMATIE & RESERVEREN 

De 3e helft

In de TOS Lounge is het thema zaterdagavond 'Oktoberfest' en draaien de Twentsche Toppers tijdens de Derde Helft. De TOS snack bij deze wedstrijd is een broodje braadworst met warme currysaus. Bij de Gouden Talenten zorgt zangeres Mindy voor entertainment en bij Pegasus is er een 90's Clubnight met memorabele hits.

Wedstrijd- en balsponsor

De wedstrijdsponsor is TKH Group. De balsponsor van de avond is Demcon.

Bent u er zaterdag 19 oktober bij in De Grolsch Veste?

U kunt uw kaarten, wanneer u in het bezit bent van een business membercard, aanschaffen via commercie@fctwente.nl. Heeft u geen business membercard? Bestel deze dan direct en krijg twee business kaarten cadeau!

Als TOS-lid, Gouden Talenten lid of Pegasus member uw gratis kaarten afnemen? Dat kan hier, u dient hiervoor in te loggen. Heeft u verder nog vragen over de wedstrijdkaarten deze kunt u stellen aan commercie@fctwente.nl.