Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente actief op Eredivisie Oldstars Event

Vrijdag 4 oktober was het Eredivisie Oldstars Event in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Op dit evenement konden mensen nader kennismaken met d√© landelijke voetbalvorm speciaal voor 60-plussers (OldStars Walking Football). FC Twente was ook present met haar  Walking Football team.

Img 20191005 wa0007

Nationale Ouderendag

Vrijdag 4 oktober was de Nationale Ouderendag, een dag om bijzondere wensen van 60-plussers uit te laten komen. Circa driehonderd 60-plussers gingen op uitnodiging de kleuren van hun favoriete Eredivisieclub vertegenwoordigen tijdens het Eredivisie OldStars Event 2019. De teams zijn samengesteld met 60-plussers uit de regio van de desbetreffende club. Het doel van dit maatschappelijke evenement is om zoveel mogelijk mensen bekend te maken met en te activeren voor deze voetbalvorm en natuurlijk de Oldstars een onvergetelijke dag te bezorgen.

De stichting Walking Football Euregio Twente zet zich in binnen de regio om deze voetbalvorm te promoten. Ook participeert en vertegenwoordigt de stichting FC Twente bij nationale- en internationale toernooien.

Voor het Eredivisie Oldstars Event deden 60-plussers mee uit Hengelo en Enschede. Ondanks de regen was het een geslaagde dag.