Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente Schooltour op bezoek bij de Ark in Daarle

Op woensdag 21 april kwam de FC Twente Kidsclub langs bij de groep 4 en 5 van de Ark in Daarle. De leerlingen schreven na afloop verschillende leuke reacties over de clinic.

Ark

Ik vond het super leuk, er waren leuke oefeningen en één oefening die had ik zelf ook nog nooit gedaan. Het was een super leuke oefening, die oefening vond ik ook echt fantastisch. De hesjes waren ook wel grappig, want ik had nummer 11 en dat is mijn lievelingsgetal. En mijn beste vriend, dit had nummer 10!! Grappig toch?  

Ik vond het super leuk, ook hoe jullie het hebben bedacht. Want normaal hou ik niet zo van voetbal, maar vandaag vond ik het heel leuk. Nu weet ik hoe ik conditie hou en wat ik moet doen als ik me buiten verveel. Nou ik vond het in ieder geval heel leuk!!  

Er kwam iemand bij ons op school van FC Twente en hij ging eerst vertellen over Twente. Daarna ging hij over gezondheid praten en toen mochten wij zelf groepjes maken. Met de groepjes moesten we tegenover elkaar staan en toen moesten we naar de middellijn dribbelen. Bij de lijn moest je de bal stilleggen en naar de ander passen. Daarna gingen we iets doen voor de gezondheid, ik vond het zelf heel leuk!!