Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente zegt overeenkomst met Pegasus Club op

FC Twente heeft besloten de overeenkomst met de Stichting Pegasus Club niet te verlengen. Dit houdt in dat FC Twente na afloop van dit seizoen stopt met de Pegasus Club als officiële businessclub. De businessclub is drie seizoenen geleden opgericht om Young Business aan FC Twente te binden. Helaas moet FC Twente concluderen dat het huidige concept niet voldoende volstaat in het businessplan om de bezettingsgraad op de hoofdtribune te verhogen. Om die reden heeft FC Twente besloten om afscheid te nemen van de Pegasus Club als officiële businessclub.

Pegasus%20club%20seat

FC Twente is momenteel in gesprek met de TOS en Gouden Talenten, de andere twee businessclubs binnen FC Twente, over de invulling van seizoen 2020/2021. Er wordt gezamenlijk een businessplan ontwikkeld om de bezettingsgraad op de hoofdtribune te verhogen. Ook het (ver)binden van startende ondernemers en jonge professionals uit de regio Twente is hierin een belangrijk onderwerp.

Binnenkort volgt er via de officiële kanalen van FC Twente meer informatie over het nieuwe businessplan.

FC Twente wil de bestuursleden van de Pegasus Club bedanken voor hun inzet.