Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

“Genieten van het debuut”

In de voorbereiding op het seizoen maakten Ramiz Zerrouki en Jesse Bosch al hun opwachting bij de selectie, maar tot een debuut in een officiële wedstrijd was het nog niet gekomen. Woensdagavond in Groesbeek was het zo ver, in de tweede helft kwamen beide middenvelders in het veld tijdens het bekertreffen met De Treffers.

20191030 de%20treffers fct 25152 1
 “Volgende doel minuten in de competitie”

“Het ging goed, ik ben er blij mee. Vandaag was het zo ver dat ik mijn debuut mocht maken, de kop is eraf”, zegt Zerrouki.  “Als je warm loopt hoopt je dat je geroepen wordt, en als het moment dan daar is wil je genieten en alles geven. Eindelijk in een wedstrijd met de grote jongens”, lacht de middenvelder. “Ik vind dat het steeds beter gaat, ik denk dat ook een beloning is. Dit seizoen wil ik meer minuten maken, op de training alles geven en de trainer overtuigen. Het volgende doel is speelminuten in de competitie.”

Jesse Bosch:  “Het voelt goed, het is mooi om zo de eerste minuten te maken in een officiële wedstrijd. Wanneer je warm loopt hoop je dat je erin komt en niet hoeft te gaan zitten. Dan is het genieten van zo’n moment als je het veld inkomt. In het begin denk je wel, nu gaat het gebeuren. Als je eenmaal aan het voetballen bent heb je nergens last van, ik denk dat het prima ging. Je moet doen wat ervan je verwacht wordt. Je staat met 0-2 voor, in verdedigend opzicht moet je er staan en je probeert wat te creëren. Dit seizoen hoop ik nog zo veel mogelijk minuten te maken. Daar ga ik voor, maar ik ben geduldig.”