Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Jacob Malki maakt opwachting in Vak Oud

Oud worden in voor- en tegenspoed: daar draait het om bij het nieuwe theaterspektakel ‘Vak Oud’ dat Stichting ‘FC Twente, Scoren in de wijk’ in samenwerking met Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede organiseert. Centraal staat een groepje oudere voetbalsupporters met hun eigen home, pal naast het trainingsveld. De voorstelling vinden plaats op 20, 21 en 22 september. FC Twente materiaalman Jacob Malki zal op 21 september en 22 september zijn opwachting maken.

Theatervoorstelling%20vak%20oud 1

Máár, neutrale toeschouwer, vreest niet, de voorstelling gaat niet over voetbal. En ook niet alleen over mannen! Het gaat over de kracht van de ‘zilveren generatie’. Laurens ten Den, die de voorstelling schrijft en regisseert, zegt: “Het is een ode aan het soepel oud worden”. ‘Vak Oud’ is het vierde community-project i.s.m. ‘Scoren in de wijk’, waarbij - in dit geval oudere - amateurs uit de regio de kans krijgen om samen te werken met professionals in een hilarisch herkenbaar theaterspektakel. Muziek, verhalen, ontroering, parodie en poëzie. Je bent nooit te oud om het leven te vieren!

Nieuwe castleden: Joke de Kruijf
Joke de Kruijf, bekend van grote musicals als The Phantom of the Opera, Les Misérables en Cats en van 20 t/m 22 september is  ze te zien in Enschede te zien tijdens de voorstelling Vak Oud in het Wilminktheater. Een hilarisch herkenbaar theaterspektakel met muziek, verhalen, ontroering, parodie en poëzie. 

Kaarten bestellen

Vak Oud in de Media 

Lees hier een artikel op RTV Oost over Vak Oud. 

Luister hier naar een fragment bij RTV Oost over de audities voor Vak Oud van 11 juni (uur 2 rond 20:40).

Bekijk hier een video van de Tubantia over de audities voor Vak Oud van 11 juni. 

Bekijk hier de video door RTV Oost over de eerste repetitiedag van Vak Oud.

Lees hier een artikel van de Tubantia.

Bekijk hier de video 'Oud to be a Tukker' van de Tubantia.