Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Jong FC Twente verliest na valse start bij PEC Zwolle

Jong FC Twente heeft maandagavond met 3-1 verloren bij PEC Zwolle. In het Mac3Park stadion in Zwolle keken de beloften al na iets meer dan twintig minuten tegen een 3-0 achterstand aan tegen de koploper. Aanvoerder Mats Wieffer wist voor rust nog wat terug te doen en maakte daarmee de enige Twentse treffer. 

Rs20191005001

Het was de valse start die FC Twente de das omdeed. De beloften kwamen aanzienlijk beter uit de kleedkamer dan de eerste helft, maar wisten na de pauze niet voldoende een vuist te maken tegen de ploeg uit Zwolle. Wel kreeg de ploeg via Omid Musawi, Thijs van Leeuwen en Ramiz Zerrouki goede kansen om de aansluitingstreffer te maken. Deze bleef uit, ook nadat Thijs van Leeuwen met een hard schot de paal raakte.  

Maandag 21 oktober staat de volgende uitwedstrijd op het programma, dan gaat Jong FC Twente op bezoek bij Jong Feyenoord. 

Jong PEC Zwolle - Jong FC Twente 3-1 (3-1)

Scoreverloop
3. Koorman 1-0
12. Van Crooij 2-0
22. Westerman 3-0
36. Wieffer 3-1

Gele kaarten: Hilgers en Agca (Jong FC Twente)

Opstelling Jong FC Twente: Van der Gouw, Wieffer (65. Van Leeuwen), Hilgers, Browning Lagerfeldt, Oosterwolde, Bosch, Terziqi, Agca, Witbreuk (72. Musawi), Zerrouki en Sluiter.

Foto: Raymond Smit