Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Nieuw: pop-up restaurant in De Grolsch Veste

Dit seizoen introduceren we op wedstrijddagen een nieuwe formule: het pop-up restaurant. De Skylounge, welke gelegen is op de 3e verdieping met uitzicht op het veld, is omgebouwd en volledig ingericht als een sfeervol huiskamerrestaurant. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er een slow food diner geserveerd en zodra de wedstrijd begint kunnen de gasten plaatsnemen op de luxe business seats voor het pop-up restaurant.

Pop up%202

Het thema van het pop-up restaurant is ‘op visite bie…’. Het restaurant is volledig ingericht in huiskamerstijl en iedere wedstrijd is er een prominent persoon uit de voetbalwereld aanwezig om de wedstrijd voor- en na te beschouwen. Een thuiswedstrijd van FC Twente blijft zich dus, ondanks alle getroffen coronamaatregelen in het stadion, uitstekend lenen voor een geheel verzorgde middag of avond uit. De gasten worden geheel ontzorgd en genieten van Twents gastheerschap op topniveau. 

“We zijn trots om te kunnen meedelen dat we dit seizoen een pop-up restaurant in De Grolsch Veste hebben. We kijken constant naar de ontwikkelingen en trends in de markt en spelen hierop in. Het pop-up restaurant gaan we inzetten voor zakelijke arrangementen, zodat relaties die niet tweewekelijks een wedstrijd willen bezoeken toch de kans hebben om met gasten naar een wedstrijd in De Grolsch Veste te gaan. Daarbij leggen we, zoals de gasten van ons gewend zijn, het niveau hoog en kunnen de gasten genieten van een avond op topniveau!” Marco Behrens, Manager commerciële zaken bij FC Twente. 

“We serveren slow food, fast served. De gasten hebben de mogelijkheid meerdere kwalitatief goede kleine voor- en hoofdgerechten te bestellen. Iedereen kan eten wat hij/zij lekker vindt en bepaalt hierin zelf de hoeveelheid. Een soort van Twentse tapas, waarbij het een all-inclusive formule betreft. In de rust serveren we een proeverij van desserts”.  Danny Lubbers, Chef-kok De Grolsch Veste. 

Wilt u meer informatie of reserveren?

Bekijk hier meer informatie, neem contact op met één van onze accountmanagers of vul onderstaand formulier in.


Pop-up restaurant in De Grolsch Veste

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.