Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Pro-F staat ook komend seizoen klaar voor FC Twente

FC Twente zet haar samenwerking met Pro-F Professionele Fysiotherapie komende seizoenen voort met een nieuwe verbintenis. 

Dsc07709
"Mooi dat we onze samenwerking vervolg gaan geven."

Sinds 2017 werkt de club samen met Pro-F en zijn de spelers van FC Twente wekelijks te vinden in het Pro-F Performance Center in Enschede. Daar maken de spelers gebruik van de topsportfaciliteiten en werken de geblesseerden aan hun herstel. 

Vanuit Pro-F maken verschillende fysiotherapeuten deel uit van de medische staf rondom de eerste selectie en de jeugd. Zij verzorgen op het Trainingscentrum in Hengelo de dagelijkse behandelingen en zijn verantwoordelijk voor de behandeling voor tijdens en na de wedstrijd. Ze werken daarbij nauw samen met sportmedische kliniek OCON.

Ralph Speelman, Pro-F: “Het is mooi dat we onze samenwerking een vervolg gaan geven. Ons Pro-F team is gewend om met topsporters te werken en staat ook komend seizoen klaar voor de spelers van FC Twente. ”

FC Twente is blij met deze samenwerking omdat Pro-F veel kennis en ervaring heeft op het gebied van topsport begeleiding. Pro-F bestaat uit een groot team met verschillende disciplines en specifieke kennis die ingezet kan worden bij FC Twente.