Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

TOTO nieuwe partner FC Twente

TOTO en FC Twente gaan een partnership aan voor de duur van drie jaar. TOTO komt bij FC Twente op de mouw van het shirt te staan.

Foto%20toto%201%20 website%203

Paul van der Kraan, algemeen directeur FC Twente: “Wij zijn trots om te kunnen melden dat we met TOTO overeenstemming hebben bereikt over een partnership van drie jaar. Het is mooi dat we een landelijke partij met dergelijke uitstraling hebben kunnen binden aan de club. TOTO zal gedurende deze periode zichtbaar zijn met een mouwbadge op het officiële wedstrijdshirt. We zijn hoofdsponsor Pure Energie dankbaar dat zij de positie op de mouw beschikbaar stelt voor het partnership met TOTO.”

Marcel Bovenmars, directeur Pure Energie: “We kunnen FC Twente helpen door onze positie op de mouw vrij te geven. Met TOTO heeft FC Twente een extra sponsor die de financiële mogelijkheden van de club verruimt. We zijn niet alleen sponsor, maar ook fan van de club. Daarom hebben we dit in overleg met de club mogelijk gemaakt.”

Sam Depoortere, Business Director TOTO: “Een club die zo veel mensen beweegt, die gesteund wordt door zo’n trouwe supportersschare daar voelt Koning TOTO zich thuis. TOTO is trots de nieuwe sponsor van FC Twente te zijn.”   

Over TOTO

TOTO is een oer-Hollandse aanbieder van sportweddenschappen en de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Elke dag is er een groot aanbod van sportwedstrijden waarbij de speler een voorspelling kan plaatsen op een sportwedstrijd. TOTO is één van de zeven spellen van Nederlandse Loterij. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij meer dan 45 miljoen euro in de Nederlandse sport via het NOC*NSF.

TOTO