Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Voetbalacademie te gast bij De Esch

Donderdagavond bracht de FC Twente Voetbalacademie een bezoek aan De Esch. De Oldenzaalse voetbalclub was samen met Bon Boys en De Zweef een van de drie Hotspots waar dit najaar trainingen werden verzorgd voor talentvolle jeugdspelers uit de regio. Van De Esch kwam het verzoek om een demonstratietraining te verzorgen voor trainers van de onderbouw, waarbij ook vijf andere verenigingen waren uitgenodigd. De FC Twente Voetbalacademie vindt het belangrijk om verbinding te zoeken en te onderhouden met de amateurclubs uit de regio. 

De esch 3

Tijdens het eerste gedeelte van de avond verzorgden Thomas Tijhuis (trainer O.11) en Daan Jalving (trainer O.12) een demonstratietraining op het veld, waarna een presentatie werd gegeven door Eric Weghorst (Technische Manager Voetbalacademie), Thomas Tijhuis en Daan Jalving. Tijdens de presentatie werd inzicht gegeven in de organisatie van de FC Twente Voetbalacademie, de werkwijze en speelwijze in de onderbouw. Ook werden visie en inzichten met elkaar gedeeld. 

"Het was een inspirerende en verbindende avond", vertelt Mark Ekelhor van De Esch. "Geweldig dat de FC Twente Voetbalacademie zich op deze manier heeft ingezet voor de clubs."