Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente Media

De club beschikt over meerdere eigen mediakanalen. Daarmee houdt zij de achterban op de hoogte van alles wat er speelt bij FC Twente. Van print tot online en van nieuwsbrieven tot FC Twente TV; supporters kunnen de club via verschillende clubkanalen op de voet volgen. Hieronder een overzicht:  

Media%20fct


Social media: sluit je aan bij de vierde online community! 

Het unieke kijkje achter de schermen krijg je via de social media kanalen van FC Twente. Zo beleef je via de FC Twente Snapchat en Instagram een wedstrijddag van wel heel dichtbij. Via het officiële twitteraccount blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en andere leuke weetjes. Op de Facebookpagina van de club deel je samen het supportersgevoel, op YouTube zie je al onze video’s en voor de zakelijke contacten is de LinkedIn pagina van de club hét platform. Sluit je aan bij de vierde online community uit het Nederlands betaald voetbal en volg onze kanalen!

FC Twente op Social media

Facebook
Snapchat
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn

Overige clubkanalen

FC Twente VrouwenKidsclub & Young RedsStichting FC Twente, scoren in de wijk
TwitterTwitterTwitter
FacebookKidsclub Facebook
InstagramYoung Reds Facebook
Instagram

De social media kanalen van onze spelers vind je op de spelerspagina.

Print media: presentatiegids & supporters- en businessblad 

Aan het begin van ieder seizoen komt de FC Twente Presentatiegids uit. Daarin interviews met de diverse hoofdrolspelers, vind je praktische informatie over de club en kijken we vooruit op het seizoen.

Een aantal maal per seizoen brengt FC Twente daarnaast het supportersblad FC Twente Inside uit. Daarin lees je achtergrondverhalen, interviews en maak je kennis met de verschillende clubonderdelen. Dit blad wordt in de regio verspreid.

Voor de zakelijke contacten is er het businessblad BASIS. Een mooi magazine met daarin diverse sponsors die zich voorstellen en exclusieve interviews met spelers en andere sterkhouders van FC Twente. BASIS komt twee tot drie keer per seizoen uit.

FC Twente TV: wekelijke uitzendingen op FOX en docu’s 

De wekelijkse uitzending van FC Twente TV wordt vrijdag om 18.00 uur uitgezonden op FOX Sports. Daarin het laatste nieuws, reportages en interviews. Na de uitzendingen verschijnen de items ook op het YouTube kanaal van FC Twente. FC Twente TV wordt in samenwerking met TV Enschede FM vorm en inhoud gegeven.

Twee keer per seizoen verschijnt er een FC Twente documentaire over uiteenlopende onderwerpen rondom FC Twente. Deze zijn hier te vinden.

Nieuwsbrieven 

Supporters die zich inschrijven voor de FC Twente nieuwsbrief blijven op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen in de Fanstore en leuke evenementen. Schrijf je nu in voor de:

Algemene nieuwsbrief

Ticketing nieuwsbrief 

Merchandise nieuwsbrief 

Heb je vragen over FC Twente Media, neem contact op met communicatie@fctwente.nl

N.B. Zoals bij meer voetbalclubs zijn er bij FC Twente diverse supporterswebsites- en social media kanalen die publiceren over de club. FC Twente heeft hier geen bemoeienis mee.