Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Evenementenlocatie

Wie bij  De Grolsch Veste alleen aan een groene grasmat denkt, komt bedrogen uit. Het stadion is veel meer dan alleen voetbal, met ruim 10.000 vierkante meters bestemd voor originele evenementen en arrangementen op topniveau.

Evenementenlocatie

Met 50 skyboxen, ruim 20 evenementzalen in alle soorten en maten en de unieke mogelijkheden die alle voetbalfaciliteiten met zich meebrengen, is er meer mogelijk dan bij de gemiddelde locatie. De voordelen beginnen nog voordat je de hoofdingang bent gepasseerd. De Grolsch Veste ligt op een goede afstand van de snelweg en het treinstation ligt letterlijk voor de deur. Gasten die met de auto willen komen, hebben 1.000 gratis parkeerplaatsen ter beschikking. Geen parkeerkosten dus en je stapt vanaf de parkeerplaats zo De Grolsch Veste binnen.   

Evenement- en partymanagers 

Congressen, beurzen, vergaderingen, conferenties, symposia, bedrijfsfeesten, bruiloften; je kunt het zo gek niet verzinnen of het is in De Grolsch Veste mogelijk. Van een intiem diner tot een feestavond voor 2.000 man. In het voorjaar worden huwelijken voltrokken en tijdens de zomerstop kunnen in overleg talloze arrangementen op het gras plaatsvinden, zelfs met versterking van de ledboarding rondom het veld. Om elk evenement op rolletjes te laten lopen heeft De Grolsch Veste ervaren evenementenmanagers en partymanagers in dienst, die meedenken, adviseren en de organisatie van een event van a tot z uit handen kunnen nemen.

Met uitzicht op het veld

De meest indrukwekkende locatie in De Grolsch Veste is natuurlijk het veld. Hier kunnen bedrijven inspiratiesessies organiseren, waarbij ze hun publiek toespreken vanaf het veld. Er worden tijdens de zomermaanden zelfs arrangementen aangeboden waarbij in onder andere de persruimte, de spelershome en de kleedkamer diverse gangen van een chique diner worden geserveerd. De grootste zaal is de Hatrans Plaza, deze stijlvolle ruimte biedt ruimte aan 2.000 bezoekers en kan eventueel opgedeeld worden in vijf verschillende ruimtes. In elk van die ruimtes is een complete AV-opstelling aanwezig, deze zaal kan zelfs omgetoverd worden tot een theateropstelling. Kers op de taart is uiteraard het weidse uitzicht op het veld, vanaf het ruime, aangrenzende balkon. 

Puur noaberschap

De Supportgroep loge is de grootste skybox, in deze ruimte kunnen gasten terecht van een luxe lunch of een buffet, tot een uitgebreid zesgangendiner. Absolute paradepaardje is Cook & Play, een modern maar sfeervol restaurant. Hier kunnen bedrijven tijdens wedstrijddagen een tafel reserveren, vanaf het luxe terras hebben ze na hun diner een riant uitzicht op de wedstrijd. Het is maar een fractie van de beschikbare locaties in het stadion. De rode draad tussen al die mogelijkheden is de bekende Twentse gastheerschap dat De Grolsch Veste biedt. Dat hoort ook bij noaberschap. 


Meer weten over De Grolsch Veste als evenementenlocatie? 

Kijk hier