Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Contact

Heb je een vraag over de Young Reds? Een goede tip? Of wil je gewoon iets kwijt? Bel of mail ons! 

ONS ADRES  

Young Reds
Colosseum 65
7521 PP Enschede

Postadres
Postbus 564
7500 AN Enschede

WIL JE ONS MAILEN OF BELLEN? DAT KAN!

Op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 zijn we bereikbaar! In de vakantieperiode zijn we op woensdag niet bereikbaar.

T: +31 (0)53 852 56 77
E: kidsclub@fctwente.nl 
 

VEEL GESTELDE VRAGEN?

Wat is de minimale/maximale leeftijd om lid te worden van de Young Reds? 
Alle jongeren die tussen de 12 en 17 jaar zijn kunnen lid worden van de Young Reds. 

Wat gebeurt er met mijn lidmaatschap als ik 18 jaar ben geworden?
Als jij in het nieuwe voetbalseizoen 18 jaar wordt (na 1-7) mag jij nog 1 jaar lid zijn van de Young Reds. Na dat voetbalseizoen (30-6) wordt het lidmaatschap automatisch stopgezet. Je ontvangt hierover een e-mail van ons.

Wanneer ontvang ik mijn Welkomstcadeau, Young Reds ClubCard en Membershipcard?
De welkomstbrief met ClubCard en Membershipcard ontvang jij binnen 5 werkdagen na betaling van de contributie. Het welkomstcadeau kan samen met je welkomstbrief, ClubCard en Membershipcard ophalen in Fanstore De Grolsch Veste.

Hoe moet ik het lidmaatschap van de Young Reds betalen?
Wanneer jij via de website lid wordt kan je per i-deal je lidmaatschap voldoen. Word je via een werving lid van de Kidsclub of Young Reds dan kan je middels een contante of pinbetaling het lidmaatschap voldoen.

Hoelang duurt een lidmaatschap van de Kidsclub of Young Reds?
Een lidmaatschap van de Kidslub of Young Reds duurt 1 voetbalseizoen. Dit voetbalseizoen loopt van 30-6 tot 1-7.

Wordt mijn lidmaatschap automatisch verlengd?
Ja, het lidmaatschap van de Kidsclub en Young Reds wordt automatisch verlengd. Per voetbalseizoen (vanaf 25 mei) wordt er een eenmalige automatische incasso doorgevoerd op het rekeningnummer dat is opgegeven op het aanmeldformulier.

Hoe kan ik mijn adres, e-mail of telefoonnummer wijzigen?
Dat kan per post, per e-mail of telefonisch. Via de contactgegevens staat het e-mailadres en telefoonnummer van de Young Reds.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
Het lidmaatschap dient voor 1 mei te worden opgezegd voordat het nieuwe voetbalseizoen (dat start op 1-7) start. Opzeggen kan via het afmeldformulier dat bij het contactformulier staat.

Hoe maak ik kans om uitgenodigd te worden voor een wedstrijdactiviteit?
De Young Reds werkt met een lotingssysteem. Deze loting wordt 2x per jaar online gezet op de website van de Young Reds. De loting voor de ballenjongens/meisjes start nadat het competitieschema (dat is in juni) bekend is. Wanneer je je opgeeft om ballenjongen of meisje te zijn dan ben je dit 1 voetbalseizoen lang. De eerste loting om je op te geven voor de Centre Circle activiteit start nadat het competitieschema (dat is in juni) bekend is voor de eerste seizoenshelft tot aan de winterstop. De tweede loting start in december voor de wedstrijden na de winterstop tot aan einde voetbalseizoen. Via de nieuwsbrief van de Young Reds wordt de datum en tijdsduur van de loting bekend gemaakt.

Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je altijd een  mail sturen naar kidsclub@fctwente.nl.

Algemene voorwaarden

  • Een lidmaatschap van de Young Reds kost €22,50 per seizoen en wordt automatisch verlengd.
  • Een seizoen duurt van 1-7 tot 30-6.
  • Ben jij Young Reds en ben jij de Young Reds Clubcard of Membershipscard kwijt? Een verloren kaart kost €2,50,- per kaart.
  • Wanneer je het lidmaatschap bent aangegaan van de Young Reds, machtig je FC Twente, tot wederopzegging, om de contributie van € 22,50 ieder seizoen van mijn rekening af te schrijven (vanaf 25-5). Het lidmaatschap geldt voor onbepaalde tijd, met een minimum van één jaar. Als ik mijn lidmaatschap wil beëindigen, dan laat ik dit schriftelijk weten (minimaal twee maand voor het einde van het voetbalseizoen, anders wordt het lidmaatschap met een jaar verlengd). Een voetbalseizoen loopt van 1 juli tot 30 juni van het jaar daaropvolgend.
  • De combinatie Young Reds Clubcard en Membershipscard is een geldig lidmaatschap; neem beide mee om de voordelen bij onze vrienden te krijgen

Bij het aangaan van het lidmaatschap ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn zoals hierboven geschreven.


Afmelden Je kan je te allen tijde afmelden voor Young Reds. Je lidmaatschap loopt dan wel door tot aan het einde van het voetbalseizoen (30-6). Wil je je afmelden voor de Young Reds, klik dan op onderstaande button en wij stoppen het lidmaatschap per 30-6. 

Afmelden Young Reds