Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Scholenactie

Deelnemen aan de FC Twente Scholenactie? 

Dit seizoen kun jij met jouw school meedoen aan de FC Twente Scholenactie voor slechts €15,- per deelnemer. Je kunt de leerlingen van jouw school een onvergetelijke dag bezorgen door gezamenlijk een thuiswedstrijd van FC Twente te bezoeken en tegelijkertijd geld en ballen voor de school te verdienen.

Slechts € 15,- per deelnemer, waarvan € 2,- voor de school

Voor slechts €15,- per deelnemer kun jij met jouw klasgenoten een thuiswedstrijd van FC Twente bezoeken. Per deelnemer krijg je € 2,- teruggestort in de kas van jouw school en per 10 deelnemers ontvang je een Derbystar bal (t.w.v. € 24,95). 

Wat moet jij doen?

Jij promoot de actie onder de leerlingen, waarbij FC Twente jou ondersteunt, en vervolgens melden de leerlingen zich aan bij hun leraar. Jij bepaalt zelf welke wedstrijd je wilt bezoeken met jouw klasgenoten en dan reserveren wij een speciaal vak, zodat iedereen bij elkaar zit.

Alle voordelen op een rij

  • Een onvergetelijke dag voor alle leerlingen van jouw school
  • Korting op wedstrijdkaarten
  • Per verkochte kaart €2,- voor de schoolkas
  • Gratis Derbystar ballen voor jouw school
  • Gratis FC Twente Clubcard voor de aangemelde leerlingen

Nieuw: vervoer op maat

Wij bieden vanaf dit seizoen via onze partner HAVI Travel elke school de mogelijkheid om busvervoer te regelen. Op deze manier is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief vervoer op maat te organiseren. 1 uur voor de wedstrijd ben je bij De Grolsch Veste, om na de wedstrijd weer op jullie eigen locatie afgeleverd te worden. 

Hoe kan jij je aanmelden?

  1. Bepaal welke wedstrijd jij met jouw school wilt bezoeken
  2. Meld jouw school vrijblijvend aan via onderstaand formulier
  3. FC Twente neemt binnen drie werkdagen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken

Scholenactie