Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Seizoenkaart

Wat hebben we jullie gemist het afgelopen seizoen. Niemand had kunnen bedenken dat FC Twente bijna het hele jaar in een lege Grolsch Veste zou moeten voetballen, maar het is wel gebeurd.

De aftrap van het nieuwe seizoen in de Eredivisie vindt plaats in ouderwets volle stadions. Afgelopen seizoen geen seizoenkaart gehad? De vrije verkoop start woensdag 30 juni om 10.00 uur.

Bestellen

16x9%20campagnebeeld%20scc%2021 22

Hoe kan ik bestellen?

Dit is mogelijk vanaf woensdag 10.00 uur en kan online of bij de receptie van De Grolsch Veste. De receptie van De Grolsch Veste is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Bestellen

Prijzen en plattegrond | Jeugd vanaf € 105,-

Een seizoenkaart is al verkrijgbaar voor volwassenen vanaf € 240,- en voor jeugd vanaf € 105,- (Kidsclub voor € 105 in bepaalde vakken en Young Reds voor € 130,- in bepaalde vakken). Supporters die 65 jaar of ouder zijn kunnen al vanaf € 215,- een plek uitzoeken.

Zie hier een overzicht van de prijzen in alle vakken voor het seizoen 2021-2022.

Betaalmogelijkheden

Met het verlengen van de seizoenkaart zijn er de volgend betaalmogelijkheden. 

  • iDEAL
  • Cash of pin (alleen bij de receptie)
  • Factuur (alleen zakelijk)

Heb je vragen over de seizoenkaart, dan kun je terecht bij de afdeling Service & Ticketing. Bereikbaar via onderstaande contactgegevens: