Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Seizoenkaart

De seizoenkaartverlenging is inmiddels ten einde. Maandag 13 juli start om 09.00 uur de verkoop aan supporters die zich hebben ingeschreven op de wachtlijst. Dinsdag 14 juli start om 09.00 uur de vrije verkoop.

Via onderstaande buttons zijn de seizoenkaarten of Premium Seats te bestellen.

Seizoenkaart bestellen (deze link werkt vanaf maandag 09.00 uur voor supporters die zich hebben ingeschreven op de wachtlijst en vanaf dinsdag 09.00 uur voor de vrije verkoop.)

Bestellen Premium Seats

 

Bestellen Premium Seats Plus


Opties tegemoetkoming

Bij het bestellen van de seizoenkaart of Premium Seats kan gebruik worden gemaakt van 3 opties. 

1. Geen tegemoetkoming

Ik betaal het volledige bedrag van mijn seizoenkaart of Premium Seat en zie af van tegemoetkoming voor de te missen thuiswedstrijden in het seizoen 2020-2021.

2. Tegemoetkoming d.m.v. tegoed op de Vestekaart

Ik betaal het volledige bedrag van mijn seizoenkaart of Premium Seat. Ik krijg het bedrag dat gelijk staat aan het te tegemoet te komen deel van de te missen thuiswedstrijden in het seizoen 2020-2021, tot een maximum van € 100,-, terug als Vestekaarttegoed.

3. Tegemoetkoming d.m.v. korting seizoenkaart/Premium Seat 21-22

Ik betaal het volledige bedrag van de seizoenkaart of Premium Seat. Ik krijg het bedrag dat gelijk staat aan het te tegemoet te komen deel volledig terug d.m.v. korting voor de seizoenkaart voor het seizoen 2021-2022. 

Betaalmogelijkheden

Met het bestellen van de seizoenkaart zijn er de volgend betaalmogelijkheden

  • iDEAL
  • Cash of pin (alleen bij de receptie)
  • Factuur

Heb je vragen over de seizoenkaart, dan kun je terecht bij de afdeling Service & Ticketing. Bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Belangrijke data

Zaterdag 16 mei t/m dinsdag 30 juni
Verlengperiode seizoenkaart- en Premium Seat-houders
Maandag 6 juli 09.00 uur t/m woensdag 8 juli
Verplaatsperiode huidige seizoenkaart- en Premium Seat-houders
Maandag 13 juli 09.00 uur
Start verkoop wachtlijst
Dinsdag 14 juli 09.00 uur
Start vrije verkoop

Geen seizoenkaart?

Ben je geen seizoenkaarthouder maar wel geïnteresseerd in een seizoenkaart in het seizoen 2020-2021? Schrijf je dan nu in op de wachtlijst en bestel als eerste een seizoenkaart, na de verleng- en verplaatsperiode voor huidige seizoenkaarthouders. Dit is op maandag 13 juli.

Inschrijven